Un repàs diferent a la 26a Festa del Vi a Gandesa...

Ja tenim aquí la cita vinícola més important del nostre territori, la Festa del Vi a Gandesa. No hi ha dubte que aquest esdeveniment és un gran punt de trobada per descobrir i compartir els nostres vins.

Considerem imprescindible visitar la Mostra de Vins, situada a la carpa de la Rambla Democràcia. Suggerim fer-ho durant tot el divendres, dissabte al matí i diumenge a la tarda, doncs és possible que seran els dies on podrem degustar els vins gaudint de la millor atenció per parts dels cellers. Si hi aneu, no us descuideu de tastar “Les punxades”.


Tot i el seu gran atractiu, l’assistència a la 4a Nit de les Garnatxes Blanques, amb entrades esgotades de fa dies, no estarà a l’abast de tothom. És comprensible la necessària limitació d’aforament. Tot i això, caldrà veure si aquest any s’ha ajustat de manera que s’evitin els col·lapses experimentats l’any passat. Ens ha cridat l’atenció, en negatiu, el servei de combinats a la finalització de la vetllada.  

Del programa també destaquem el “Maridatge dels vins guanyadors del Concurs de Vins amb DO Terra Alta 2013” que se celebrarà dissabte a les 12:00 hores al Consell Regulador (Ctra. Vilalba, 31). Creiem que cal reservar...

Fora del programa oficial hem trobat especialment interessant “L’Experiència Vertical” que ha preparat el Celler Bàrbara Forés per al dissabte. Us convidem a informar-vos aquí. No tenim cap dubte que serà una gran experiència!

En l’apartat cultural, i també fora del programa oficial, destaca l’exposició “On la terra és fa art” que se celebrarà a la Casa dels Abeuradors (C/ Carnisseries, 11) del divendres al diumenge. Aquest esdeveniment compta amb la col·laboració de Celler Frisach.

Si també voleu aprofitar per menjar-vos la tradicional “Clotxa”, ens han piulat que aquest any, per primer cop, s’oferirà amb tomàquet natural escalivat i no en conserva.  Serà diumenge al Pati de les Escoles Velles.

Podreu consultar tot el programa en aquest enllaç. Com podreu apreciar, a banda de l’oferta vinícola també hi ha previstes moltes activitats i festes.

Us convidem a venir fins a Gandesa a gaudir de la 26a Festa del Vi a Gandesa. Xaleu i gaudiu del vi amb moderació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada