19/07/2013 - Visita a Castell d'Encús (Talarn, LLeida)


Una visita per a descobrir la viticultura i els vins a 1000 metres d’alçada

El celler Castell d’Encus és un bon exemple de la inquietud que el món del vi té envers tota la qüestió del medi ambient, la sostenibilitat i el canvi climàtic. El prestigiós enòleg Raül Bobet és l’impulsor d’aquest projecte que té com a principal atractiu situar la vinya i el vi en l’escenari dels Pirineus catalans, entre 850 i 1000 metres d’alçada.

Pàgines web relacionades:


Programa

La visita s’ha concertat per al divendres 19 de juliol a les 11:00 hores i tindrà una durada aproximada d’unes 2,5-3 hores. Inclou un passeig per l’entorn del celler, les vinyes, la visita al celler i el tast comentat de vins. Es recomana portar un calçat còmode i adequat. 

A continuació de la visita es dinarà en algun restaurant de la zona i tot seguit, la tornada cap a casa.

La sortida es farà des de Gandesa. El temps de trajecte fins a Talarn és de 2,5 – 3 hores. Queda oberta la possibilitat de sortir el dijous dia 18 al vespre i pernoctar en algun allotjament de la zona.

Cost

El cost de la visita al celler és de 10,00 € per persona.

El desplaçament fins al celler és farà amb vehicles propis, ja sigui per compta pròpia o agrupada. En aquest darrer cas es proposa repartir entre els ocupants del vehicle la despesa del carburant.

També cal preveure la despesa dels àpats corresponents al dinar del divendres 19. Si la sortida es fa el dijous dia 18, també cal preveure el cost del sopar i la pernocta en règim d’allotjament i esmorzar.

Inscripcions

Si esteu interessats en la proposta cal que confirmeu la vostra participació, com a molt tard fins al dilluns 15 de juliol. Caldrà que detalleu la següent informació:

-          Nom i cognoms de la/-es persona/-es que s’inscriu/-en
-          Indicar si vol pernoctar la nit del 18 al 19 de juliol a la zona
-          Indicar si efectuarà el desplaçament per compta pròpia o té disponibilitat per aportar el seu cotxe

Tota aquesta informació i qualsevol consulta s’ha d’enviar per correu electrònic colectiu.avta@gmail.com. Es demanarà una paga i senyal de 10,00 € per persona inscrita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada