14/03/13 Tast - sopar "vins blancs Terra Alta Garnatxa blanca"



Dijous, 14 de març de 2013 a les 20,45 hores
Restaurant Nou Moderno, Vilalba dels Arcs

Tast de vins blancs DO “Terra Alta” amb el distintiu “Terra Alta Garnatxa blanca”

Us convidem a participar en aquest nou tast i sopar dels Amics i Amigues del Vi Terra Alta que dedicarem a tastar alguns dels vins que llueixen el distintiu de garantia específic que reserva la DO “Terra Alta” per als vins blancs que s’elaboren exclusivament amb la varietat de raïm Garnatxa blanca.


Vins que es tastaran:

- Vallmajor blanc 2012 (Celler Batea)
- Il·lusió blanc 2012 (Celler Xavier Clua)
- LaFou Els Amelers blanc 2011 (LaFou Celler)
- Llàgrimes de Tardor blanc 2009 (Agrícola Sant Josep)
  
Menú del sopar: 
 
- Crema d’espàrrecs amb cruixent de botifarra negra i daus de poma caramel·litzada
- Carpaccio de tonyina amb vinagreta d'anxoves, sèsam torrat i broqueta de salmó perfumat.
- Lasanya de bacallà amb beixamel de boletus al perfum d’alfàbrega.
- Bracets de pollastre de corral amb llorer i cítrics.
- Flam suau de crema de praliné gelada i amaretto amb pinyons torrats i lamines de maduixa.

Informació important sobre la convocatòria
-Imprescindible inscripció al telèfon 977438012 (Restaurant Moderno).  
-La data límit d’inscripció és el dimecres 13 de març  
-Places limitades
-S’assignaran per rigorós ordre d’inscripció 
-Preu per persona: 30,00 Euros (el pagament es farà en metàl·lic al restaurant)
-Es demana la màxima puntualitat. L’hora de finalització prevista per l’activitat són les 23:30 hores
- L’organització es reserva el dret a modificar l’agenda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada