Divendres, 6 de juny de 2014 a les 20,00 hores
Gandesa
Seguim fent ruta per la comarca i aquesta ocasió ens porta a Gandesa per
seguir descobrint la primera generació de productors i elaboradors de vi que
van iniciar el canvi del vi terraltenc cap a l’excel·lència.
Visita al Celler Bàrbara Forés
Al carrer Santa Anna, 28
Aquest celler està situat al centre del casc urbà de la ciutat i forma part
d’una casa de propietat familiar amb una llarga tradició vinícola a Gandesa.
Bàrbara Forés va ser el celler pioner en el refinament de les elaboracions a la
zona amb un esperit que encara es manté vigent avui en dia.
Al llarg de la visita i el sopar tastarem els següents vins:
-
Bàrbara Forés rosat DO Terra Alta 2013
-
Bàrbara Forés blanc DO Terra Alta 2013
-
Bàrbara Forés El Quintà blanc DO Terra
Alta 2012
-
Bàrbara Forés El Templari negre DO
Terra Alta 2012
-
Bàrbara Forés Coma d’en Pou negre DO
Terra Alta 2010
Ens atendrà i comentarà els vins na
Maria Carme Ferrer Escoda, enòloga i propietària.
Sopar al Restaurant Ginebrals
A la carretera de Vilalba, 21
Degustació d’entrants
-
Gaspatxo d’alvocat amb ganyims
-
Tàrtar de verdures i pipes de carbassa
ecològiques
-
Sardines fumades a la vinagreta de gerds
-
Patates “Ginebrals” amb escalivada
Plat principal
-
Secret de porc ibèric al gingebre amb
patates al timó i chips de iuca i moniato
Postres
-
Pastis de mousse de cireres
Informació important
sobre la convocatòria:
-Imprescindible
inscripció al telèfon 977 421 658 (Restaurant Ginebrals).
-La data límit
d’inscripció és el dimecres 4 de juny
-Places limitades
que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció
- El menú del
restaurant inclou aigües minerals
-Preu per persona:
30,00 Euros (IVA inclòs. El pagament es farà al restaurant).
-Es demana la
màxima puntualitat. El punt de trobada serà el Celler Bàrbara Forés (C/
Santa Anna, 28 a
Gandesa). L’hora de sopar prevista és a les 21:30 hores. L’hora de finalització
prevista per l’activitat són les 23:30 hores
- L’organització es
reserva el dret a modificar l’agenda
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada