Divendres, 4 d’abril de 2014 a les 20,00 hores
Batea
Fruit de la bona acollida de la darrera convocatòria hem decidit repetir
l’experiència al poble de Batea. Esperem una càlida acollida, tant al celler
com al restaurant que us proposem visitar.
Visita al Celler Piñol
Celler Piñol és un dels referents de la comarca de la Terra Alta en quan a vocació exportadora i reconeixements de
la crítica especialitzada. Actualment ha fet un
gir en la concepció dels seus vins, donant el màxim protagonisme a les
varietats de raïm tradicionals, incloent la recuperació de la Morenillo. També
resultarà molt interessant conèixer la seva atractiva oferta turística.
Al llarg de la visita i el sopar tastarem els següents vins:
- Nuestra Señora del Portal blanc 2012
- L’Avi Arrufi blanc fermentat en bóta
“Terra Alta Garnatxa blanca” 2011
- Nuestra Señora del Portal negre 2011
- Finca Morenillo 2011
- L’Avi Arrufi negre 2008
Sopar al Restaurant Miravall
- Degustació d’oli d’oliva Verge Extra Mas Beturià
Arbequí
- Timbal d’alvocat, xampinyó, poma àcida, bacallà fumat i
gelat d’alfàbrega
- Carpaccio de tonyina amb tomàquet i pesto
-Saltejat de calçots, favetes, carxofes, romesco i vieira
- Caneló de brandada de bacallà amb crema de pa i all
- Melós de vedella amb salsa de vi negre i llagostí
- Gelat de xocolata, pa i oli d’oliva Verge Extra Mas
Beturià Arbequí
Xef: Ricard Vidal Martí
Informació important
sobre la convocatòria
-Imprescindible
inscripció al telèfon 654740806 (Restaurant Miravall).
-La data límit
d’inscripció és el dimecres 2 d’abril
-Places limitades
que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.
-El menú del
restaurant inclou aigües minerals i cafès
-Preu per persona:
30,00 Euros (IVA inclòs. El pagament es farà al restaurant).
-Es demana la
màxima puntualitat. El punt de trobada serà el Celler Piñol (Av. Aragó, 9 a Batea). L’hora de sopar
prevista és a les 21:30 hores. L’hora de finalització prevista per l’activitat
són les 23:30 hores.
-L’organització es
reserva el dret a modificar l’agenda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada