Visita a Caves Recaredo (Sant Sadurní d’Anoia, Alt Penedès), 15 de juliol de 2014
Recaredo: bombolles amb un compromís
excepcional
La visita que us proposem en aquesta ocasió ens
porta fins a la capital del Cava per descobrir el compromís excepcional amb el
territori que conté cada bombolla dels escumosos d’anyada produïts, elaborats i
criats per Recaredo sota la direcció de Ton Mata. Farem la visita en un moment
únic de la història d’aquest celler i és per això que hem apostat per concertar
una visita molt complerta.
Pàgines web relacionades:
Programa i horaris
Completarem la jornada fent parada per dinar al
restaurant Miquel Soria de
Vilafranca del Penedès i tot seguit, de nou a Sant Sadurní d’Anoia, visitarem a
l’Espai Xocolata de Simón Coll.
Aquí teniu el programa amb els horaris previstos:
07:20 - 07:30 Trobada a l’Hotel Piqué, a Gandesa
07:30 - 09:20 Gandesa > Sant Sadurní d’Anoia
09:30 - 12:30 Visita a Recaredo (inclou visita a les vinyes)
13:00 - 16:15 Trasllat fins a Vilafranca, pausa, dinar i retorn a Sant
Sadurní
16:45 - 18:00 Visita a Simón Coll
18:15 - 20:00 Sant Sadurní d’Anoia > Gandesa
Inscripcions i cost
Les places són limitades i serà imprescindible
sol·licitar reserva de plaça no més tard del divendres 11 de juliol escrivint a
colectiu.avta@gmail.com. Les
places s’assignaran per ordre d’arribada dels correus electrònics.
L’Equip de Dinamització dels Amics i Amigues del Vi,
un cop tancades les inscripcions, s’ocuparà de la coordinació del transport per
fer els desplaçaments. Es demana a les persones que tinguin disponibilitat de
fer ús del seu vehicle que ens ho comuniquin, tot indicant el número de places
disponibles.
El cost de les visites i el dinar anirà
a càrrec de cada participant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada