Vilalba dels Arcs
La primera convocatòria d’aquest any ens porta un nova proposta cultural
entorn el vi. Inclou la visita a un celler i un sopar. Esperem que sigui un
èxit, perquè la idea és repetir-la en altres celler de la comarca i d’arreu.
Visita al Celler Xavier Clua
Aquest celler familiar, de viticultors – elaboradors, ubicat a Vilalba dels
Arcs va iniciar el seu camí l’any 1995 i per tant forma part de la primera
generació de cellers de la Terra Alta que apostaren per la producció de vins
fins. Ens atendran els seus propietaris, en Xavier Clua i la Rosa Domènech.
Al llarg de la visita i el sopar tastarem els següents vins:
- Il·lusió blanc Terra Alta Garnatxa
blanca 2013
- Mas d’en Pol blanc 2012
- Mas d’en Pol Barrica negre 2009
Sopar al Nou Moderno
- Crema de favetes especiada amb encenalls de sobrassada
i mel.
- Xups de guatlla marinat amb herbes, dàtils i cítrics.
- Enfilats de rap amb cansalada cruixent i cucurutxo de
llagostí.
- Truita amb suc i galta de porc ibèrica cuita a baixa
temperatura.
- Bescuit de xocolata amarga amb xocolata blanca calenta.
Informació important
sobre la convocatòria
-Imprescindible
inscripció al telèfon 977 438 012977 438 012 / 977 438 204977 438 204 (Restaurant Nou Moderno).
-La data límit
d’inscripció és el dimecres 12 de febrer.
-Places limitades
que s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.
-Preu per persona:
30,00 Euros (IVA inclòs. El pagament es farà al restaurant).
-Es demana la
màxima puntualitat. El punt de trobada serà el Celler Xavier Clua. L’hora de sopar
prevista és a les 21:30 hores. L’hora de finalització prevista per l’activitat
són les 23:30 hores.
- L’organització es reserva el dret a modificar l'agenda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada