Dijous, 3 de maig de 2012 a les 20,45 hores
Restaurant Nou Moderno, Vilalba dels Arcs
Tast cellers i vins DO
"TERRA ALTA”
- Bernaví Notte Bianca blanc 2011, Bernaví (Vilalba dels Arcs)
- Edetària negre 2008, Edetària (Gandesa)
- Bernaví Notte Bianca blanc 2011, Bernaví (Vilalba dels Arcs)
- Edetària negre 2008, Edetària (Gandesa)
Tast temàtic: ALEMANYA,
Riesling
Apart
de fabricar cotxes de luxe, beure cervesa, dirigir Europa i ficar-se rojos com
a gambes al sol del nostre litoral, els alemanys també fan vi!!! Aquest sopar
el dedicarem al Riesling, una varietat blanca que és l'autèntica joia de la
corona vitícola germànica. Una varietat adaptada i treballada a unes condicions
climàtiques molt determinades, primaveres fredes, estius amb poca insolació i
tardors humides. Segur que ens sorprenem!
Vins que es tastaran:
- Dr. Loosen L Riesling blanc 2010
(Mosel-Saar-Ruwer)
- Wittmann Riesling trocken blanc 2010
(Rheingau)
Podeu consultar informació sobre l'Alemanya vinícola a:
Twitter: @WinesofGermany
Menú del sopar:
- Pa de panses, milfulles de codony i foie amb vinagreta lleugera d'olives verdes
- Favetes baby, formatge de cabra i gelatina de calvados
- Lloms de llenguado a la brasa, arena de fruita seca i farcellets de pastanaga
- Rellom de porc amb reducció especiada de garnatxa blanca i pinya de patata
- Quefir, sucre torrat i teula d'ametlla
Informació important
sobre la convocatòria
-Imprescindible
inscripció al telèfon 977438012 (Restaurant Moderno).
-La data límit
d’inscripció és el dimecres 2 de maig.
-Places
limitades.
-S’assignaran per
rigorós ordre d’inscripció.
-Preu per persona:
40,00 Euros (el pagament es farà en metàl·lic al restaurant)
-Es demana la
màxima puntualitat. L’hora de finalització prevista per l’activitat són les
23:30 hores.
-L'organització es reserva el dret a modificar l'agenda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada