Restaurant Nou Moderno, Vilalba dels Arcs
Tast temàtic: vins rosats
- Tombú rosado 2011, Dominio Dos Tares
(VT Castilla y Leon)
- Gran Feudo rosado sobre lías 2011,
Chivite (DO Navarra)
- Tantum Ergo 2009, Bodegas Hispano
Suizas (Cava)
- Pere Ventura Tresor Brut Rose,
Pere Ventura (Cava)
Vins DO “Terra Alta”:
- El Solà d’en Pol rosat 2011, Celler Xavier Clua
(Vilalba dels Arcs)
- Terra Alta negre criança 2005 Magnum edició
especial 25è aniversari DO “Terra Alta”
Menú del sopar:
- Fulla de roure, formatge cremós, pols de nous i xopet de mansana acida
- Fulla de roure, formatge cremós, pols de nous i xopet de mansana acida
- Betes de trompetes, picant de llagostí i fruits del mar
- Poti-poti mar i muntanya: bacallà al panko, pernilet, mini tomàquets amb vinagreta
verda
- Torronada de cigrons, presa ibèrica i daus d'albercoc a les herbes
fresques
- Maduixes amb maduixes, fons d'elles i xocolata calenta negra amargant
Informació important
sobre la convocatòria
-Imprescindible
inscripció al telèfon 977438012 (Restaurant Moderno).
-La data límit
d’inscripció és el dijous 21 de juny
-Places
limitades.
-S’assignaran per
rigorós ordre d’inscripció.
-Preu per persona:
40,00 Euros (el pagament es farà en metàl·lic al restaurant)
-Es demana la
màxima puntualitat. L’hora de finalització prevista per l’activitat són les
23:30 hores.
-L’organització es
reserva el dret a modificar l’agenda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada