Idees per gaudir de la 28a Festa del Vi a Gandesa... i a la Terra Alta!Ja fa vint-i-vuit anys que Gandesa organitza la Festa del Vi, una festa on sapleguen els cellers de la denominació d'origen Terra Alta. Lactivitat sarticula al voltant de la mostra de vins, una fantàstica ocasió per tastar vins fins, amb cos i ànima. Es tracta dun esdeveniment que cada any congrega més gent. Si voleu evitar les aglomeracions, els millors per poder tastar i remenar són el divendres tarda, el dissabte al mati i diumenge tarda/vespre. 

Ara bé, més enllà de la mostra, la festa inclou un ampli programa dactivitats disperses per tota la comarca i organitzades pels propis cellers. Aquesta n’és una selecció:
El Celler Bàrbara Forès presenta nou vi: Abrisat
La Mari Carmen Ferrer i Pili Sanmartín, del Celler Bàrbara Forès de Gandesa són les creadores i còmplices daquest nou vi que respira autenticitat i que remet al saber ancestral de la pagesia terraltina. Una garnatxa blanca que respira ahir, avui i demà. Dissabte 31 doctubre (19.30h) / Celler Bàrbara Forés / Gratuït, però cal reserva prèvia a pili.sanmartinferrer@gmail.com o 669675038.

Tast i venda a lavançada de les properes collites de Llàgrimes de tardor.
Dun vi de nom tan poètic com aquest només sen poden esperar bons aromes. El celler de lAgrícola Sant Josep, de Bot, presenta en primícia els vins Llàgrimes de tardor blanc 2014, Llàgrimes de tardor Criança 2013 i Llàgrimes de tardor Reserva 2008. Els assistents tindran la possibilitat de comprar a lavançada un cupó dels vins. Dissabte 31 doctubre (11.30h) / Bot / Agrícola de Sant Josep / Preu 10 (amb una ampolla de vi de regal) / Reserves al 977 428 043 i a comunicacio@santjosepwines.com

Vins a la Trinxera
Coincidint amb la Festa del Vi de Gandesa, lempresa Terra Enllà, especialitzada en guiatges pels espais de la Batalla de lEbre, ofereix un maridatge entre història i vi. La ruta Vins a la Trinxera comença al Poble Vell de Corbera d'Ebre i acaba amb un tast de vins del Celler Frisach a les trinxeres de la Cota 402. Dissabte, dia 31 (16h)  / Diumenge, dia 1 (11h) / Corbera dEbre / Preu: 15 /  Reserves a al 636 679 969 i a terraenlla.guiatges@gmail.com.

Visita nocturna si sopar a la Catedral del Vi del Pinell de Brai
Visita guiada per les instal·lacions de celler modernista del Pinell de Brai, obra de larquitecte Cèsar Martinell. El recorregut acabarà amb un sopar amb ampolles magnum de les primeres anyades del celler Pagos de Híbera, ubicat en el mateix edifici. Dissabte 31 doctubre (20.30h) / Celler Modernista del Pinell de Brai / Preu: 35

Més informació sobre la 28a Festa del Vi a Gandesa: www.festadelvi.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada