Dijous, 23 de maig de 2013 a les 20,30 hores
Restaurant Nou Moderno, Vilalba dels Arcs
Vermut
La celebració d’un vermut serà la principal novetat d’aquesta convocatòria.
Es tastarà el vermut Casa Mariol. Si arribeu tard us el perdreu!
Tast de vins
Per al tast de vins que acompanyarà el sopar hem
escollit 3 vins de la DO “Terra Alta” que encara no hem tingut ocasió de tastar
a nivell del col·lectiu i que ens han semblat interessants. Com veureu, alguns
d’ells són referències força noves al mercat.
Vins que es tastaran:
- Jordi Miró blanc 2012 (Jordi Miró)
- Celler La Bollidora Naevus negre 2011
(Joan Carles Sánchez)
- Bernaví Ca’ Vernet negre 2011 (Bernaví)
Menú del sopar:
- Gaspatxo suau de tomàquet amb
maduixots i piruleta de llagostí al pil.
- Amanida de llenties, seitó marinat
amb vinagreta de fulles tendres i fruita fresca.
- Truita amb suc amb bacallà confitat i
julivert cruixent.
- Lamines de porc ibèric regat amb vi
dolç natural i all i oli de compota.
- Crema de nous, mini brownie fondant i
fred de vainilla amb cigarreta d'ametlla.
Informació important
sobre la convocatòria
-Imprescindible
inscripció al telèfon 977438012 (Restaurant Moderno).
-La data límit
d’inscripció és el dimecres 22 de maig
-Places limitades
-S’assignaran per
rigorós ordre d’inscripció
-Preu per persona:
30,00 Euros (el pagament es farà en metàl·lic al restaurant)
-Es demana la
màxima puntualitat. L’hora de finalització prevista per l’activitat són les
23:30 hores
- L’organització es
reserva el dret a modificar l’agenda
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada