Divendres, 23 de novembre de 2012 a les 20,30 hores
Restaurant Nou
Moderno, Vilalba dels Arcs
Tast temàtic: grans
vins negres catalans
Sempre que arriben aquestes dates i com
a prèvia de les festes nadalenques, preparem una edició una mica més
especial, si cap. Desprès de tanta bombolla de les edicions passades enguany
passarem al gra fort: tres negres. Tres primeres espases de casa nostra, que en
los temps que corren s'ha de fer país!
- Sra. Carmen 2010 (DO Terra Alta),
Vins del Tros
- Idus 2008 (DOQ Priorat), Celler Vall
Llach
- Mas La Plana 2008 (DO Penedès),
Miguel Torres
Vins DO “Terra Alta”:
- Frisach [´Karme] vi escumós de qualitat 2010,
Celler Frisach Vins Ecològics (Corbera d’Ebre)
- Tern negre 2011, Celler Tern (Batea)
Menú del sopar:
- Peix espasa, cítrics i milfulles de pera, foie i seitó
- Mitja lluna farcida de llamàntol amb
crema gorgonzola al cava
- Filet de mero, saquets d’espàrrecs de
marge i tallarines de pebrot saltejats amb picant
- Tall que es pela farcit de pinyons
torrats i mini blinis de bolets i tòfona
- Soufflé de taronja, Cointreau i fons
de vainilla i gerds amb xocolata negra.
Informació important
sobre la convocatòria
-Imprescindible
inscripció al telèfon 977438012 (Restaurant Moderno).
-La data límit
d’inscripció és el dijous 22 de novembre
-Places
limitades.
-S’assignaran per
rigorós ordre d’inscripció.
-Preu per persona: 50,00
Euros (el pagament es farà en metàl·lic al restaurant)
-Es demana
puntualitat. L’hora de finalització prevista per l’activitat són les 23:30
hores.
-L’organització es
reserva el dret a modificar l’agenda.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada